Wilujeng sumping di toko online kami!

Tangkal Cai Bantal

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Tangki Cai Bantal A-1

Tangki didamel ku lawon bertulang sareng dilebetkeun PVC / TPU sareng nunjukkeun bentuk bantal nalika bakna pinuh.

Éta tiasa dianggo pikeun nyimpen cai industri, cai seuneu, panén cai hujan, cai irigasi, cai campuran beton, cai héjo lamping, panyimpenan cai limbah sareng semén sumur minyak.

Kauntungannana nyaéta: tiasa narilep nalika kosong, beurat beurat sareng gampang diangkut, pamasangan dina situs saderhana, umur panjang sareng biaya perawatan murah.

Diménsi saperti kieu:

Kapasitas Diménsi (kosong)

LxW dina m

Jangkungna

dina m

Beurat

dina kg

Ukuran lipat

dina m3

1000L 2,8 x 1,5 0.3 11 0,04
2000L 2,8 x 2.3 0,50 16 0,06
3000L 3,2 x 2,8 0,55 21 0,09
5000L 4,5 x 2,6 0,60 32 0,1
8000L 4.3 x 3.4 0,80 37 0,2
10.000L 5,0 x 3,8 0,90 46 0.3
15.000L 5,5 x 4,2 0,90 59 0,35
20.000L 5,7 x 4,6 1.00 65 0.4
30.000L 6,8 x 5,7 1.10 96 0.6
50.000L 8,2 x 7,2 1.10 145 0,7
80.000L 11,7 x 7,2 1.20 206 0,9
100.000L 11,0 x 9,5 1.40 253 1.3
200.000L 16,6 x 9,5 1,50 600 2.0
500.000L 21.0 x 16.0 1,60 900 5.0
800.000L 25.0 x 17.0 2.5 1000 8.0
1.000.000L 26.0 x 18.0 2.5 1200 9.0

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami