Wilujeng sumping di toko online kami!

Tangki Cai Silindris

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka ringkes produk

Tangki Cai Silindris didamel ku lawon bertulang sareng pvc / TPU dilapis sareng nunjukkeun bentuk silindris nalika bakna pinuh.

Éta tiasa dianggo pikeun nyimpen cai industri, cai seuneu, panén cai hujan, cai irigasi, cai campuran beton, cai héjo lamping, panyimpenan cai limbah sareng semén sumur minyak.

Kauntungannana nyaéta: tiasa narilep nalika kosong, beurat beurat sareng gampang diangkut, pamasangan dina situs saderhana, umur panjang sareng biaya perawatan murah.

Spésifikasi:

Bahan: 0.9mm - 1.5mm terpal sareng standar EN71, ASTM

Bahan: 500L - 500,000L

Téhnik: las panas

Fitur:
Tahan UV / Tahan hampang / Awét sareng geulis 
Résistansi kana suhu saé pisan. Dina ± 50 ° C moal ngarobih bentuk sareng matéri.

Komponén utama bahanna nyaéta polivinil klorida, nambihan antioksidan, henteu-toksik, stabil sacara molekular, henteu gampang pikeun nurut kana kokotor, sareng henteu ngabibita baktéri.

Fitur produk

Ukuran tilepan alit, beurat enteng, gampang diangkut sareng dibongkar gancang, khususna cocog pikeun tempat panyimpenan henteu cekap atanapi alat panyimpenan sesah lebet kana situs.

Kaayaan muatan kosong tiasa ngalipet handapeun 5% tina total volume, ngahémat rohangan pikeun gampang disimpen.

Kalayan résistansi minyak anu kuat, kinerja panyegelan, résistansi kana kinerja buktina sepuh ultraviolét.

Aya seueur jinis aksesoris tiasa dipilih, nyumponan kabutuhan tina pompa kaliber.

Dumasar gandeng gancang, gampang dibongkar

Gampang dimuat sareng dileupaskeun

Volume dina m3 Diménsi ékspansi (LxW) dina m  Jangkungna pinuh-dimuat dina m  Volume dina m3  Diménsi ékspansi (LxW) dina m Jangkungna pinuh-dimuat dina m
0,2 1.0 * 0,5 0.4 30 9,0 * 4,8 0,7
0,5 1,5 * 0,7 0,5 40 10.0 * 5.0 0,8
1 2.0 * 1.0 0,5 60 10.0 * 6.0 1.0
2 2,5 * 1.3 0.6 100 10.0 * 7.2 1.4
5 4.0 * 2.1 0.6 200 14.0 * 9.0 1.6
10 6.0 * 2.8 0.6 300 17..6 * 10.0 1.7
20 8.0 * 3.5 0,7 400 19.2 * 11.6 1.8
4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami