Wilujeng sumping di toko online kami!

TANPA IKAN COAMING GALVANIS

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Produk        Ngaran séjén    Peternakan Tangki Ikan Kanvas PVCGalvanis Baja Coaming Fish Pondok
Warna Sky Blue / Gray / Yellow / Green / Custom
GSM 700gsm / 900gsm / 1000gsm / 1200gsm
Kandel PVC 0.6mm / 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm
Kandel Baja 1.0mm, 1.5mm
Asesorisna Bolts sareng kacang: Kakuatan tinggi baud galvanis sareng kacang, buktina caiSolokan: 3 inci, 3,5 inci sayogi
 Span Kahirupan Kira-kira 7 nepi ka 10 taun
Aplikasi Budidaya Lauk Akuak / Peternakan Udang / Panyimpenan Cai / Suprési Seuneu
Fitur 5.000L— 1.000.000LNarima kustomisasi
Fitur 1) benang poliéster katahanan luhur ku palapis PVC;

2) Téhnologi dilaminasi & Téhnologi Palapis Panas-lebur;

3) Kakuatan anu saé, kalenturan anu hadé sareng kakuatan adhesion;

4) kakuatan tearing luar biasa pikeun las;

5) Résistansi Rengat Tiis, Anti-Jamur, Perawatan anti Statis, Waterproof, Sunproof

6) Fastness warna pangsaéna.

 
Lambaran Ukuran Tapak Bingkai Buleud

Diaméter * H (m) Kapasitas dina m³ Ngadeg pipa sapotong Pipa horisontal dina salembar Ketebalan mm mm
2.1 * 1.3 4.5 5 15 1.0
2,5 * 1.3 6.4 6 18 1.0
3 * 1.3 9 7 21 1.0
3.4 * 1.3 12 8 24 1.0
3.8 * 1.3 15 9 27 1.0
4.3 * 1.3 19 10 30 1.0
5.1 * 1.3 27 12 36 1.0
5.5 * 1.3 31 13 39 1.0
6 * 1.3 37 14 42 1.0
8 * 1.3 65 19 57 1.2
10 * 1.3 102 23 69 1.2
16 * 1.3 261 36 144 1.2
20 * 1.3 408 47 188 1.2
30 * 1.3 920 71 284 1.2
2.1 * 1.5 5 5 15 1.0
2,5 * 1,5 7.4 6 18 1.0
3 * 1,5 10 7 21 1.0
3.4 * 1.5 14 8 24 1.0
3,8 * 1,5 17 9 27 1.0
4.3 * 1.5 22 10 30 1.0
5.1 * 1.5 31 12 36 1.0
5,5 * 1,5 36 13 39 1.0
6 * 1,5 42 14 42 1.0
8 * 1,5 75 19 57 1.2
10 * 1,5 118 23 69 1.2
16 * 1,5 301 36 144 1.2
20 * 1,5 470 47 188 1.2
30 * 1,5 1000 71 284 1.2

Bahan kolam renang: Perlindungan lingkungan peunteun pvc

Bahan Bingkai Baja: diaméterna pipa nangtung nyaéta 32 mm, ketebalan témbok 2,5 mm, diaméter pipa horizontal nyaéta 25 mm, ketebalan témbok 2,0 mm, pikeun pangobatan permukaan galvanis;

Kaliber: 25/32/50/75/110 / 160mm opsional, outlet tiasa cocog sareng spésifikasi anu sami tina pipa solokan PVC.

Dukungan Frame solokan handapeun saluran

1

23

Aplikasi

1

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami