Wilujeng sumping di toko online kami!

Tangki Bawang

Pedaran pondok:

Tangki bawang tiasa nyalira. Hal ieu seueur dianggo di tegalan lauk, perlindungan seuneu, rumah tangga kanggo nyimpen cai. Éta kabuka luhur sareng daérah anu kirang dikuasai, éta merenah pisan di daérah anu garing.


Detil Produk

Tanda Produk

Tangki Bawang

Tangki bawang tiasa nyalira. Hal ieu seueur dianggo di tegalan lauk, perlindungan seuneu, rumah tangga kanggo nyimpen cai. Éta kabuka luhur sareng daérah anu kirang dikuasai, éta merenah pisan di daérah anu garing. 

Éta tiasa dianggo pikeun nyimpen cai industri, cai seuneu, panén cai hujan, cai irigasi, cai campuran beton, cai héjo lamping, cai kokotor.

Kauntungannana nyaéta: tiasa narilep nalika kosong, beurat beurat sareng gampang diangkut, pamasangan dina situs saderhana, umur panjang sareng biaya perawatan murah.

Spésifikasi:

Bahan: 0.9mm - 1.5mm PVC terpal sareng standar EN71, ASTM

Bahan: 500L - 500,000L

Téhnik: las panas

Fitur:
Tahan UV / Tahan hampang / Awét sareng geulis 
Résistansi kana suhu saé pisan. Dina ± 50 ° C moal ngarobih bentuk sareng matéri.

Komponén utama bahanna nyaéta polivinil klorida, nambihan antioksidan, henteu-toksik, stabil sacara molekular, henteu gampang pikeun nurut kana kokotor, sareng henteu ngabibita baktéri.

Fitur produk

Nangtung nyalira, gampang dianggo, daérah kirang dikuasai

Tiasa janten kolam renang sareng tank lauk.

Bahan kirang, janten hargana langkung handap tina bentuk sanés.

Gampang gerak, tilepan ukuranana leutik.

Volume dina m3 Diménsi ékspansi (Top Diameterx BottomDiameter) dina m Jangkungna pinuh-dimuat m Volume dina m3  Diménsi ékspansi (Top Diaméter x Diaméter Handap) dina m  Jangkungna pinuh-dimuat m
0,2 0,5 * 0,85 0.6 5 2.0 * 3.4 1
0.3 0,65 * 1.0 0.6 8 2.3 * 3.5 1.2
0,5 0,7 * 1.2 0,7 10 2.0 * 4.0 1.4
1 0,8 * 1,8 0,8 20 3.4 * 4.8 1.5
2 1.4 * 2.4 0,8 30 4.2 * 6.0 1.5
3 1,5 * 2.6 0,9 50 4,6 * 8,0 1.6
4 1.6 * 2.8 1.1 75 9.2 * 5.2 1.8
1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami