Wilujeng sumping di toko online kami!

Tentang Kami

Tentang Kami

Weifang Yinglong Lingkungan Téhnologi Co., Ltd. didirikeun taun 2006, mangrupikeun produsen profesional desain, panilitian, produksi sareng penjualan kantong cairan awak lemes, kantong cai sareng kolam renang bracket. Kami parantos lulus ISO9001: 2000, SGS sareng sertifikasi sistem manajemen kualitas anu sanés.

Perusahaan urang perenahna di Taman Industri Sujiabun, Kota Anqiu, Weifang. Saatos pamekaran jangka panjang, urang gaduh seueur alat produksi impor sareng peralatan rumah tangga, rékayasa kualitas luhur sareng tanaga téknis sareng padamel, sareng sistem jaminan kualitas produk anu saé. Kami parantos ngembangkeun sareng ngadamel sababaraha produk anu ngagaduhan hak cipta intelektual anu mandiri, sareng parantos ngalamar patén nasional pikeun sababaraha prestasi ilmiah sareng téknologi, ngeusian lolongkrang domestik.

Kami meryogikeun kualitas produk sacara ketat numutkeun standar produk, sareng ngadegkeun sistem pamariksaan anu ketat ti pamariksaan bahan baku dugi ka pangiriman produk réngsé. Éta parantos kéngingkeun kapercayaan anu luhur sareng pujian ti para nasabah kalayan hasil anu saé sareng reputasi anu saé.

Kami ngagaduhan hak impor sareng ékspor anu independen, sareng produk kami dijual ka puluhan nagara di sakumna dunya. Ayeuna, urang parantos ngembangkeun puluhan produk sacara mandiri. Tanjeunna kolam renang akuakultur (dukungan pigura) parantos kéngingkeun patén énggal nasional anu mangrupikeun produk utami perusahaan urang.

Sadaya produk urang tiasa ngaropea sakumaha ukuran konsumén sareng kami nyayogikeun jasa OEM / ODM:

1. Cai kandung kemih / cai séri:

kandung kemih cai tahan-garing, sasak ageung kantong cai preloading, dipasang kendaraan kantong cai, kantong cai seuneu

2. Pigura sséri kolam renang upport:

kolam renang ageung, kolam lauk kurung, kolam lobster tawar, wadah pengecambahan siki

3. Minyak kandung kemih séri:

tanki panyimpenan lemes minyak bumi, dipasang kendaraan kandung kemih minyak

4. Kandung kemal cai (bawang daun tank):

pikeun ngojay, ngumpulkeun cai hujan

5. Tong ngalipet tong:

dipaké pikeun ngangkut cairan kimia, cairan grade dahareun, jst.

011