Wilujeng sumping di toko online kami!

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: kami pabrik NYATA, Teu aya perantara anu kéngingkeun bédana harga,

Naha anjeun milih kami?

· Kualitas luhur sareng harga kalapa.

· Disatujuan ku ISO, CE, GS sareng sajabana

· Garansi sataun; jasa saatos-jualan sampurna pikeun suku cadang.

· Pangropéa gampang.

Pamayaran mana anu tiasa ditampi? 

A: Urang tiasa nampi pamayaran ku T / T, L / C, Western Union, Paypal jsb.

Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

J: Umumna, dina 15 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Gumantung kana jumlahna.

Kumaha urang tiasa mastikeun kualitas ti perusahaan anjeun?

A: Kami nampi paréntah sidang naon waé. Anjeun tiasa mesen saatos sampel dikonfirmasi.

Naon layanan purna jual anjeun? 

A: Dina garansi, upami éta masalah kualitas produk, karuksakan sanés artifisial, kami bakal ngintunkeun bagian énggal pikeun konsumén pikeun ngagantian bagian anu rusak, atanapi konsumén ngirimkeun produk éta deui ka pabrik kami pikeun ngalereskeun

Hoyong damel sareng urang?