Wilujeng sumping di toko online kami!

Tangki Patani Lauk

  • ROUND FISH TANK

    TANGKAR IKAN NGABUNG

    Pedaran produk ngaran anu sanés namina kanvas kancing lauk tank tani buleud tambak pvc tarpaulin warna langit biru / abu / koneng / hejo / Custom GSM 900gsm / 1000gsm / 1200gsm / 1500gsm / 2000gsm Kandel 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm / 1.2mm / 1.5mm Span Kahirupan Ngeunaan 7 dugi 10 taun Aplikasi Akuakultur Lauk tani / Ternak udang Fitur 5,000L— 1.000.000LAccept Fitur kustomisasi 1) Benang poliésénsi katahanan luhur kalayan palapis PVC; 2) Téhnologi laminasi & Hot-mel ...
  • RECTANGULAR FISH TANK

    TANK IKAN RECTANGULAR

    Pedaran Produk ProdukNami Anu Anu Anu Anu Anu Ngagantung Tangki Ikan Kanvas PVC bentukna Lauk Kolam Pvc Tarpaulin Warna Langit Biru / Abu / Kuning / Héjo / Custom GSM 900gsm / 1000gsm / 1200gsm / 1500gsm / 2000gsm Kandel 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm / 1.2mm / 1.5mm Span Kahirupan Ngeunaan 7 dugi 10 taun Aplikasi Akuakultur Lauk tani / peternakan Udang Fitur 5,000L— 1.000.000LAcustomisasi Fitur 1) Benang poliésénsi katahanan luhur kalayan palapis PVC; 2) Teknologi laminasi & Panas -...
  • GALVANIZED COAMING FISH TANK

    TANPA IKAN COAMING GALVANIS

    Pedaran Produk Produk Ngaran séjén PVC Canvas Fish Tank Farming Galvanized Steel Coaming Fish Pond Color Sky Blue / Gray / Yellow / Green / Custom GSM 700gsm / 900gsm / 1000gsm / 1200gsm PVC Thickness 0.6mm / 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm Steel Thickness 1.0mm , 1.5mm Asesoris Baud sareng kacang: Kuat sareng bénten galvanis sareng buktina, buktina cai: 3 inci, 3,5 inci Span Kahirupan Kira-kira 7 dugi 10 taun Larapna Akuakultur Tani / Pertanian Udang / Cai Stor ...