Wilujeng sumping di toko online kami!

Tangki Minyak Suluh

  • TPU (polyurethane)-coating fabric

    TPU (poliuretan)-lawon palapis

    Tangki didamel ku lawon bertulang sareng dilebetkeun PVC / TPU sareng nunjukkeun bentuk bantal nalika bakna pinuh.

    Éta tiasa dianggo pikeun nyimpen cai industri, cai seuneu, panén cai hujan, cai irigasi, cai campuran beton, cai héjo lamping, panyimpenan cai limbah sareng semén sumur minyak.

    Kauntungannana nyaéta: tiasa narilep nalika kosong, beurat beurat sareng gampang diangkut, pamasangan dina situs saderhana, umur panjang sareng biaya perawatan murah.
  • TPU (polyurethane)-coating fabric

    TPU (poliuretan)-lawon palapis

    TPU diwangun ku lapisan perekat jero, lapisan lawon-bertulang sareng lapisan perekat luar. Lapisan anu diperkuat lawon diwangun tina serat poliéster, lapisan perekat jero sareng luar diwangun ku poliurétana palapis dina dua sisi lapisan anu diperkuat lawon.