Wilujeng sumping di toko online kami!

Kolam Renang Cai Fleksibel

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk

Bahan: Non beracun PVC Tarpaulin

Kandel: 0.6mm - 1.2mm

Wangun: Buleud / Bunderan

Warna umum: kulawu, oranyeu, biru, héjo, bodas atanapi warna sanés

Kapasitas: 250L 500L 750L 1000L 2000L 3000L 5000L 10000L

Narima OEM / ODM / Kustomisasi

Kaunggulan:

1. Boga kaunggulan kakuatan tinggi, kateguhan anu saé, tahan panas

2. Kagungan résistansi anu hadé pikeun retakan setrés lingkungan, kakuatan cimata, sareng asam, alkali, pelarut organik, sareng sajabana.

3. Kagungan anti sepuh, tahan korosi, UV sareng kaunggulan anu sanés.

4. Éta merenah dina degdegan sareng gerakan sareng tiasa ngocor sacara tuntas

Kamampuh Produk

Bahan

Diaméter dina m

Jangkungna dina m

Pipa pendukung

dina PCS

250L

PVC 0.8mm

0.6

0,88

6

500L

PVC 0.8mm

0,8

1.0

7

750L

PVC 0.8mm

1.0

1.0

10

1000L

PVC 0.8mm

1.2

1.0

6

2000L

PVC 1.0mm

1.6

1.0

8

3000L

PVC 1.0mm

2.0

1.0

10

5000L

PVC 1.0mm

2.5

1.0

13

7000L

PVC 1.0mm

3.0

1.0

16

10000L

PVC 1.0mm

3.6

1.0

19

20000L

PVC 1.0mm

5.0

1.0

26

1
2
3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk