Wilujeng sumping di toko online kami!

Kolam Renang Cai

  • Flexible Garden Water Pool

    Kolam Renang Cai Fleksibel

    Bahan Kolam Renang Cai Fléksibel: Henteu beracun PVC Tarpaulin Kandel: 0.6mm – 1.2mm Wangun: Buleud / Bunderan Warna umum: kulawu, oranyeu, biru, héjo, bodas atanapi warna sanés Kapasitas: 250L 500L 750L 1000L 2000L 3000L 5000L 10000L Narima OEM / Kauntungannana ODM / Kustomisasi: 1. ngagaduhan kaunggulan kakuatan tinggi, kateguhan anu saé, tahan panas 2. ngagaduhan résistansi anu hadé pikeun retakan setrés lingkungan, kakuatan luh, sareng asam, alkali, pelarut organik, sareng sajabana. 3. Gaduh anti sepuh, korosi ...
  • Flexible Garden Water Pool

    Kolam Renang Cai Fleksibel

    Bahan bubuka Produk: Ketebalan non-toksik PVC Tarpaulin: 0.6mm – 1.2mm Wangun: Buleud / Bunderan Warna umum: kulawu, jeruk, biru, héjo, bodas atanapi warna sanés Kapasitas: 250L 500L 750L 1000L 2000L 3000L 5000L 10000L Narima OEM / ODM / Kustomisasi Kauntungan: 1. Boga kaunggulan kakuatan tinggi, kateguhan saé, tahan panas 2. Kagungan résistansi anu hadé pikeun retakan setrés lingkungan, kakuatan luh, sareng asam, alkali, pelarut organik, sareng sajabana. 3. Kagungan anti sepuh, koros. ..