Wilujeng sumping di toko online kami!

Tangki Bantal Panyimpenan Fleksibel

Umum dikenal salaku bantal kandung kemih atanapi tank gaya lay-datar, kantong ieu tetep mangrupikeun cara anu ékonomis sareng populer pikeun nyimpen atanapi ngangkut cai minum sareng cai hujan, atanapi solar sareng bahan bakar. Gampang dilipat sareng relatif enteng, éta tiasa diangkut ka tempat anu terasing kosong, atanapi pinuh nalika ngonpigurasi sakumaha treuk tiasa dipasang.

Disayogikeun ku groundheet anu awét, aranjeunna tiasa dikintunkeun dina rupa-rupa rupa bumi anu kasar, sareng seueur dianggo dina sektor kamanusaan, pemadam kebakaran, eksplorasi sareng pertambangan, militer, pertanian sareng séktor konstruksi.

Kapasitas mimitian ti 500 liter dugi ka 1.000.000 liter

Ukuran standar atanapi bespoke pikeun syarat individu

Rupa-rupa téknik téknis dilapis ku PVC sareng TPU

1 ″ dugi ka 4 ″ gerbang / kukupu sareng klep bal, ngalebetkeun camlock, guillemin atanapi kopling storz

Mawa valise nganggo gagang, supados gampang ditanganan nalika netep

Perbaikan kit (heunteu ngempelkeun perekat) kanggo perbaikan alit di lapangan


Waktos Post: Jul-21-2020