Wilujeng sumping di toko online kami!

Tangki Pancing Ikan Tarpaulin Non-Racun PVC

Tangki tani Lauk PVC pikeun kebon lauk akuakultur, budaya samentawis, paméran lauk transportasi lauk, Desain tilepan kalayan dukungan pipa PVC.

Kami nyayogikeun Sistem Akuakultur Sacara intensif (RAS). Éta tiasa ngahasilkeun sajumlah ageung lauk dina rohangan alit, ngirangan panggunaan lahan pikeun budaya lauk.

Ngala lauk umumna dikategorikeun salaku éksténsif, semi-intensif sareng intensif numutkeun tingkatan input pakan sareng / atanapi pupuk sareng kapadetan stocking.

Akuakultur éksténsif nyaéta nyéépkeun lauk di tempat buatan manusa atanapi walungan. Éta mangrupikeun sistem tani lauk anu paling umum. Tapi, akuakultur semi-intensif sareng intensif mangrupikeun budaya lauk dina lingkungan anu dikendali dina rohangan alit anu nyayogikeun pakan buatan, sirkulasi cai sareng tingkat oksigén.


Waktos Post: Jul-21-2020