Wilujeng sumping di toko online kami!

Tangki Panyimpenan Suluh Samentawis pikeun Pertambangan sareng Pertanian

1

Tangki Panyimpenan Bahan Bakar anu runtuh mangrupikeun cara anu épéktip pikeun nyimpen cairan ageung dina kebon bahan bakar atanapi setting daérah ageung Diangkut digulung sareng gampang dipasang, tank fleksibel kami mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun neundeun suluh samentawis salami operasi pertambangan, perbaikan pipa, operasi militér, sareng seueur deui.

Tanghi anu tiasa rusak pikeun Peternakan Bahan Bakar

Tangki panyimpenan cair massal anu tiasa rusak tiasa nawiskeun sababaraha kaunggulan tina bak panyimpenan cair anu langkung kaku. Sababaraha kauntungan diantarana:

Kapasitas ageung: Tanghi tiasa dilakukeun dina kapasitas dugi ka 210,000 galon, ngamungkinkeun panyimpenan kapasitas ageung kalayan biaya anu langkung handap.

Panerapan Gancang sareng Siapkeun: Tanghi anu fleksibel dikintunkeun digulung, janten anjeun tiasa nampi jumlah anu ageung dina hiji waktos sareng ngamimitian proyek anjeun langkung gancang. Panyebaran gancang aranjeunna ogé ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun kaayaan darurat.

Kisaran Iklim lega: Tangki panyimpenan bahan bakar samentawis didamel pikeun tahan rupa-rupa iklim.

Tinggi atanapi Lemah Profil Sadia: Gumantung kana aplikasi anjeun, tank didamel nganggo profil anu luhur atanapi low pikeun ngabantosan kabutuhan anjeun.

Tangki anu tiasa ditumpuk disimpen dina tata tani bahan bakar sapertos anu katingali dina desain sampel di handap. Tangki bahan bakar anu tiasa ditumpes disimpen di sakuriling hiji garis suluh anu nyambung ka masing-masing tank ieu.

2
3

Kanggo inpormasi langkung lengkep atanapi desain tank anu sanés, wilujeng sumping email ka kami rdflexitank@126.comatanapi nelepon dina 86-13589398394! Kami langkung senang damel anjeun sareng proyek khusus anjeun sareng mendakan desain anu paling cocog pikeun anjeun.


Waktos Post: Sep-08-2020