Wilujeng sumping di toko online kami!

Warta Industri

  • Aquaculture – increasing demand brings huge opportunities

    Akuakultur - ningkatna paménta nyandak kasempetan ageung

    Industri akuakultur parantos ngembang sareng mekar gancang. Ayeuna, akuakultur nyumbang 50 persén lauk dikonsumsi sacara global. Ketergantungan kana akuakultur diharepkeun bakal terus ningkat, dina sababaraha kali tingkat pertumbuhan produksi daging sanés. Ketergantungan anu ngembang ieu kana akuakultur ...
    Maca deui