Wilujeng sumping di toko online kami!

Warta

  • Temporary Fuel Storage Tank for Mining and Agriculture

    Tangki Panyimpenan Suluh Samentawis pikeun Pertambangan sareng Pertanian

    Tangki Panyimpenan Bahan Bakar anu runtuh mangrupikeun cara anu épéktip pikeun nyimpen cairan ageung dina kebon bahan bakar atanapi setting daérah ageung Diangkut digulung sareng gampang dipasang, bak fleksibel kami mangrupikeun pilihan anu saé pikeun panyimpenan suluh samentawis ...
    Maca deui
  • Flexible Storage Pillow Tank

    Tangki Bantal Panyimpenan Fleksibel

    Umum dikenal salaku bantal kandung kemih atanapi tank gaya lay-datar, kantong ieu tetep mangrupikeun cara anu ékonomis sareng populer pikeun nyimpen atanapi ngangkut cai minum sareng cai hujan, atanapi solar sareng bahan bakar. Mudah dilipat sareng relatif enteng, aranjeunna tiasa diangkut ka tempat anu terasing kosong, atanapi pinuh nalika config ...
    Maca deui
  • Non-Toxic PVC Tarpaulin Fish Farming Tank

    Tangki Pancing Ikan Tarpaulin Non-Racun PVC

    Tangki tani Lauk PVC pikeun kebon lauk akuakultur, budaya samentawis, paméran lauk transportasi lauk, Desain tilepan kalayan dukungan pipa PVC. Kami nyayogikeun Sistem Akuakultur Sacara intensif (RAS). Éta tiasa ngahasilkeun sajumlah ageung lauk dina rohangan alit, ngirangan panggunaan lahan pikeun lauk ...
    Maca deui
  • Aquaculture – increasing demand brings huge opportunities

    Akuakultur - ningkatna paménta nyandak kasempetan ageung

    Industri akuakultur parantos ngembang sareng mekar gancang. Ayeuna, akuakultur nyumbang 50 persén lauk dikonsumsi sacara global. Ketergantungan kana akuakultur diharepkeun bakal terus ningkat, dina sababaraha kali tingkat pertumbuhan produksi daging sanés. Ketergantungan anu ngembang ieu kana akuakultur ...
    Maca deui