Wilujeng sumping di toko online kami!

Produk

  • Flexible Garden Water Pool

    Kolam Renang Cai Fleksibel

    Bahan Kolam Renang Cai Fléksibel: Henteu beracun PVC Tarpaulin Kandel: 0.6mm – 1.2mm Wangun: Buleud / Bunderan Warna umum: kulawu, oranyeu, biru, héjo, bodas atanapi warna sanés Kapasitas: 250L 500L 750L 1000L 2000L 3000L 5000L 10000L Narima OEM / Kauntungannana ODM / Kustomisasi: 1. ngagaduhan kaunggulan kakuatan tinggi, kateguhan anu saé, tahan panas 2. ngagaduhan résistansi anu hadé pikeun retakan setrés lingkungan, kakuatan luh, sareng asam, alkali, pelarut organik, sareng sajabana. 3. Gaduh anti sepuh, korosi ...
  • Flexible Garden Water Pool

    Kolam Renang Cai Fleksibel

    Bahan bubuka Produk: Ketebalan non-toksik PVC Tarpaulin: 0.6mm – 1.2mm Wangun: Buleud / Bunderan Warna umum: kulawu, jeruk, biru, héjo, bodas atanapi warna sanés Kapasitas: 250L 500L 750L 1000L 2000L 3000L 5000L 10000L Narima OEM / ODM / Kustomisasi Kauntungan: 1. Boga kaunggulan kakuatan tinggi, kateguhan saé, tahan panas 2. Kagungan résistansi anu hadé pikeun retakan setrés lingkungan, kakuatan luh, sareng asam, alkali, pelarut organik, sareng sajabana. 3. Kagungan anti sepuh, koros. ..
  • TPU (polyurethane)-coating fabric

    TPU (poliuretan)-lawon palapis

    Tangki didamel ku lawon bertulang sareng dilebetkeun PVC / TPU sareng nunjukkeun bentuk bantal nalika bakna pinuh.

    Éta tiasa dianggo pikeun nyimpen cai industri, cai seuneu, panén cai hujan, cai irigasi, cai campuran beton, cai héjo lamping, panyimpenan cai limbah sareng semén sumur minyak.

    Kauntungannana nyaéta: tiasa narilep nalika kosong, beurat beurat sareng gampang diangkut, pamasangan dina situs saderhana, umur panjang sareng biaya perawatan murah.
  • TPU (polyurethane)-coating fabric

    TPU (poliuretan)-lawon palapis

    TPU diwangun ku lapisan perekat jero, lapisan lawon-bertulang sareng lapisan perekat luar. Lapisan anu diperkuat lawon diwangun tina serat poliéster, lapisan perekat jero sareng luar diwangun ku poliurétana palapis dina dua sisi lapisan anu diperkuat lawon.
  • ROUND FISH TANK

    TANGKAR IKAN NGABUNG

    Pedaran produk ngaran anu sanés namina kanvas kancing lauk tank tani buleud tambak pvc tarpaulin warna langit biru / abu / koneng / hejo / Custom GSM 900gsm / 1000gsm / 1200gsm / 1500gsm / 2000gsm Kandel 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm / 1.2mm / 1.5mm Span Kahirupan Ngeunaan 7 dugi 10 taun Aplikasi Akuakultur Lauk tani / Ternak udang Fitur 5,000L— 1.000.000LAccept Fitur kustomisasi 1) Benang poliésénsi katahanan luhur kalayan palapis PVC; 2) Téhnologi laminasi & Hot-mel ...
  • RECTANGULAR FISH TANK

    TANK IKAN RECTANGULAR

    Pedaran Produk ProdukNami Anu Anu Anu Anu Anu Ngagantung Tangki Ikan Kanvas PVC bentukna Lauk Kolam Pvc Tarpaulin Warna Langit Biru / Abu / Kuning / Héjo / Custom GSM 900gsm / 1000gsm / 1200gsm / 1500gsm / 2000gsm Kandel 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm / 1.2mm / 1.5mm Span Kahirupan Ngeunaan 7 dugi 10 taun Aplikasi Akuakultur Lauk tani / peternakan Udang Fitur 5,000L— 1.000.000LAcustomisasi Fitur 1) Benang poliésénsi katahanan luhur kalayan palapis PVC; 2) Teknologi laminasi & Panas -...
  • GALVANIZED COAMING FISH TANK

    TANPA IKAN COAMING GALVANIS

    Pedaran Produk Produk Ngaran séjén PVC Canvas Fish Tank Farming Galvanized Steel Coaming Fish Pond Color Sky Blue / Gray / Yellow / Green / Custom GSM 700gsm / 900gsm / 1000gsm / 1200gsm PVC Thickness 0.6mm / 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm Steel Thickness 1.0mm , 1.5mm Asesoris Baud sareng kacang: Kuat sareng bénten galvanis sareng buktina, buktina cai: 3 inci, 3,5 inci Span Kahirupan Kira-kira 7 dugi 10 taun Larapna Akuakultur Tani / Pertanian Udang / Cai Stor ...
  • Cylindrical Water Tank

    Tangki Cai Silindris

    Perkenalan ringkes produk Tangki Cai Silindris didamel ku lawon bertulang sareng PVC / TPU dilapis sareng nunjukkeun bentuk silindris nalika bakna pinuh. Éta tiasa dianggo pikeun nyimpen cai industri, cai seuneu, panén cai hujan, cai irigasi, cai campuran beton, cai héjo lamping, panyimpenan cai limbah sareng semén sumur minyak. Kauntungannana nyaéta: tiasa narilep nalika kosong, beurat beurat sareng gampang diangkut, pamasangan dina situs saderhana, umur panjang sareng biaya perawatan murah. S ...
  • Rectangular Water Tank

    Tangki Cai Rectangular

    Spésialisasi tina tanki persegi panjang mirip sareng tank bantal, éta seueur dianggo dina transportasi, irigasi tegalan, eksploitasi minyak sareng industri anu aya hubunganana. Kapasitasna paling akurat, kusabab bentukna. Sareng peryogi langkung bahan tibatan tank bantal, ku sabab éta hemat biaya.
  • Onion Tank

    Tangki Bawang

    Tangki bawang tiasa nyalira. Hal ieu seueur dianggo di tegalan lauk, perlindungan seuneu, rumah tangga kanggo nyimpen cai. Éta kabuka luhur sareng daérah anu kirang dikuasai, éta merenah pisan di daérah anu garing.
  • Collapsible Swimming Pool

    Renang Kolam Renang

    Kolam renang di luhur taneuh / Kolam Renang anu tiasa dirobih Ngaran Bingkai Logam Kolam Kolam Cai, Bahan Tangki Renang Luar Ruangan Non beracun PVC Tarpaulin Ketebalan 1.0mm – 1.5mm Wangun Rectangular / Square; Buleud / Bunderan Warna umum Abu, Jeruk, Bulao, Héjo, Bodas Atanapi Warna-warna Kapasitas 1000L 5000L 10000L 20000L 50000L 100000L atanapi Bahan Bingkai Galvanis pipa baja langkung ageung "I" "U" tipe Asesoris (Opsional) Pompa filter cai, Pool Cove .. .
  • Pillow Water Tank

    Tangkal Cai Bantal

    Tangki Cai Bantal A-1 Tangki didamel ku lawon bertulang sareng PVC / TPU dilapis sareng nunjukkeun bentuk bantal nalika bakna pinuh. Éta tiasa dianggo pikeun nyimpen cai industri, cai seuneu, panén cai hujan, cai irigasi, cai campuran beton, cai héjo lamping, panyimpenan cai limbah sareng semén sumur minyak. Kauntungannana nyaéta: tiasa narilep nalika kosong, beurat beurat sareng gampang diangkut, pamasangan dina situs saderhana, umur panjang sareng biaya perawatan murah. Diménsi sakumaha nuturkeun ...