Wilujeng sumping di toko online kami!

TANGKAR IKAN NGABUNG

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Produk Ngaran séjén    Pabrik Tangki Ikan Kanvas PVC Tangkal Ikan Pondok Pipa Tarpaulin
Warna Sky Blue / Gray / Yellow / Green / Custom
GSM 900gsm / 1000gsm / 1200gsm / 1500gsm / 2000gsm
Kandel 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm / 1.2mm / 1.5mm
Span Kahirupan Kira-kira 7 nepi ka 10 taun
Aplikasi Budidaya Lauk Akuak / Tani udang
Fitur 5.000L --- 1.000.000L nampi kustomisasi
Fitur 1) benang poliéster katahanan luhur ku palapis PVC;2) Téhnologi dilaminasi & Téhnologi Palapis Panas-lebur;

3) Kakuatan anu saé, kalenturan anu hadé sareng kakuatan adhesion;

4) kakuatan tearing luar biasa pikeun las;

5) Résistansi Rengat Tiis, Anti-Jamur, Perawatan anti Statis, Waterproof, Sunproof

6) Fastness warna pangsaéna.

Lambaran Ukuran Tapak Bingkai Buleud

Diaméter * H (m) Kapasitas dina m³ Ngadeg pipa sapotong Pipa horisontal dina salembar Ketebalan mm mm
2.1 * 1.3 4.5 5 15 1.0
2,5 * 1.3 6.4 6 18 1.0
3 * 1.3 9 7 21 1.0
3.4 * 1.3 12 8 24 1.0
3.8 * 1.3 15 9 27 1.0
4.3 * 1.3 19 10 30 1.0
5.1 * 1.3 27 12 36 1.0
5.5 * 1.3 31 13 39 1.0
6 * 1.3 37 14 42 1.0
8 * 1.3 65 19 57 1.2
10 * 1.3 102 23 69 1.2
16 * 1.3 261 36 144 1.2
20 * 1.3 408 47 188 1.2
30 * 1.3 920 71 284 1.2
2.1 * 1.5 5 5 15 1.0
2,5 * 1,5 7.4 6 18 1.0
3 * 1,5 10 7 21 1.0
3.4 * 1.5 14 8 24 1.0
3,8 * 1,5 17 9 27 1.0
4.3 * 1.5 22 10 30 1.0
5.1 * 1.5 31 12 36 1.0
5,5 * 1,5 36 13 39 1.0
6 * 1,5 42 14 42 1.0
8 * 1,5 75 19 57 1.2
10 * 1,5 118 23 69 1.2
16 * 1,5 301 36 144 1.2
20 * 1,5 470 47 188 1.2
30 * 1,5 1000 71 284 1.2

Bahan kolam renang: Perlindungan lingkungan peunteun pvc

Bahan Bingkai Baja: diaméterna pipa nangtung nyaéta 32 mm, ketebalan témbok 2,5 mm, diaméter pipa horizontal nyaéta 25 mm, ketebalan témbok 2,0 mm, pikeun pangobatan permukaan galvanis;

Kaliber: 25/32/50/75/110 / 160mm opsional, outlet tiasa cocog sareng spésifikasi anu sami tina pipa solokan PVC.

1
4
2
3

Aplikasi

1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami