Wilujeng sumping di toko online kami!

TANK IKAN RECTANGULAR

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

ProdukNami Lain    Ladang Tangki Ikan Kanvas PVCBentukna kotak Ikan Kolam PVC Terpal
Warna Sky Blue / Gray / Yellow / Green / Custom
GSM 900gsm / 1000gsm / 1200gsm / 1500gsm / 2000gsm
Kandel 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm / 1.2mm / 1.5mm
Span Kahirupan Kira-kira 7 nepi ka 10 taun
Aplikasi Budidaya Lauk Akuak / Tani udang
Fitur 5.000L— 1.000.000L nampi kustomisasi
Fitur 1) benang poliéster katahanan luhur ku palapis PVC;

2) Téhnologi dilaminasi & Téhnologi Palapis Panas-lebur;

3) Kakuatan anu saé, kalenturan anu hadé sareng kakuatan adhesion;

4) kakuatan tearing luar biasa pikeun las;

5) Résistansi rengat Tiis, Anti-Jamur, Anti Statis

pangobatan, Waterproof, Sunproof;

6) Fastness warna pangsaéna.

 

Lambar Bingkai Rectangular Frame Pond

Kapasitas

(m3)

Diménsi(m)

Ngadeg pipa sapotong

Pipa horisontal dina salembar

Ketebalan mm mm

2.4 1.35 * 1.35 * 1.3 4 12 0,9
4.8 2.7 * 1.35 * 1.3 6 18 0,9
9.5 2.7 * 2.7 * 1.3 8 24 0,9
14 2.7 * 4.05 * 1.3 10 30 0,9
21 4.05 * 4.05 * 1.3 12 36 0,9
19 5.4 * 2.7 * 1.3 12 36 0,9
24 6.75 * 2.7 * 1.3 14 42 0,9
28 8.1 * 2.7 * 1.3 16 48 0,9
28 5.4 * 4.05 * 1.3 14 42 0,9
36 6.75 * 4.05 * 1.3 16 48 0,9
43 8.1 * 4.05 * 1.3 18 54 0,9
50 9.45 * 4.05 * 1.3 20 60 0,9
20 13.5 * 1.5 * 1 22 66 0,9
40 27 * 1,5 * 1 42 126 0,9
50 33.4 * 1.5 * 1 50 150 0,9

Bahan kolam renang: Perlindungan lingkungan peunteun pvc

Bahan Bingkai Baja: diaméterna pipa nangtung nyaéta 32 mm, ketebalan témbok 2,5 mm, diaméter pipa horizontal nyaéta 25 mm, ketebalan témbok 2,0 mm, pikeun pangobatan permukaan galvanis;

PS

Upami ukuran henteu cocog sareng anjeun, urang tiasa ngaropea sakumaha sarat anjeun.


Aplikasi

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami