Wilujeng sumping di toko online kami!

Tangki Panyimpenan Cai

  • Pillow Water Tank

    Tangkal Cai Bantal

    Tangki Cai Bantal A-1 Tangki didamel ku lawon bertulang sareng PVC / TPU dilapis sareng nunjukkeun bentuk bantal nalika bakna pinuh. Éta tiasa dianggo pikeun nyimpen cai industri, cai seuneu, panén cai hujan, cai irigasi, cai campuran beton, cai héjo lamping, panyimpenan cai limbah sareng semén sumur minyak. Kauntungannana nyaéta: tiasa narilep nalika kosong, beurat beurat sareng gampang diangkut, pamasangan dina situs saderhana, umur panjang sareng biaya perawatan murah. Diménsi sakumaha nuturkeun ...
  • Cylindrical Water Tank

    Tangki Cai Silindris

    Perkenalan ringkes produk Tangki Cai Silindris didamel ku lawon bertulang sareng PVC / TPU dilapis sareng nunjukkeun bentuk silindris nalika bakna pinuh. Éta tiasa dianggo pikeun nyimpen cai industri, cai seuneu, panén cai hujan, cai irigasi, cai campuran beton, cai héjo lamping, panyimpenan cai limbah sareng semén sumur minyak. Kauntungannana nyaéta: tiasa narilep nalika kosong, beurat beurat sareng gampang diangkut, pamasangan dina situs saderhana, umur panjang sareng biaya perawatan murah. S ...
  • Rectangular Water Tank

    Tangki Cai Rectangular

    Spésialisasi tina tanki persegi panjang mirip sareng tank bantal, éta seueur dianggo dina transportasi, irigasi tegalan, eksploitasi minyak sareng industri anu aya hubunganana. Kapasitasna paling akurat, kusabab bentukna. Sareng peryogi langkung bahan tibatan tank bantal, ku sabab éta hemat biaya.
  • Onion Tank

    Tangki Bawang

    Tangki bawang tiasa nyalira. Hal ieu seueur dianggo di tegalan lauk, perlindungan seuneu, rumah tangga kanggo nyimpen cai. Éta kabuka luhur sareng daérah anu kirang dikuasai, éta merenah pisan di daérah anu garing.